28 Οκτ 2008

ΠΕΤΡΟ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το blog δεν θα ανεβάσει άλλη ανάρτηση για 40 μέρες για να αποτίσει τον ύστατο φόρο τιμής στο φίλο και γείτονα Πέτρο που έφυγε χθες στα 31 του χρόνια και άφησε πίσω του ένα γιο ,μια γυναίκα, τους γονείς του και όλους μας χωρίς ακόμα να το έχουμε συνειδητοποιήσει.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΠΟΙΟΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΥΚΙΚΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ


Helmet Cam Accident Moto - Celebrity bloopers here


23 Οκτ 2008

Σπίτι Αρσης Βαρών



2004: Εκεί έγιναν οι αγώνες της άρσης βαρών.
2008: Τον Απρίλιο του 2008 παραχωρήθηκε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με σκοπό την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του Πανεπιστημίου. Οι εργασίες μετασκευής δεν έχουν ξεκινήσει. Στο Κλειστό της Νίκαιας «κατέφυγε» τον περασμένο Απρίλιο η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για τη διεξαγωγή του ευρωπαϊκού προολυμπιακού τουρνουά. Το «σπίτι της Αρσης βαρών» κόστισε περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ και χαρακτηρίστηκε ως το πιο ολοκληρωμένο κέντρο για το άθλημα σε όλο τον κόσμο. Η Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών διαβεβαίωσε την εταιρία Ολυμπιακά Ακίνητα ότι μπορεί να αναλάβει το κόστος συντήρησης και λειτουργίας του σταδίου. Ωστόσο, σύμφωνα με κύκλους της Ομοσπονδίας, η εταιρία δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση «αυτοδιαχείρισης» που κατατέθηκε δημοσίως το 2006. Οι αθλητές της άρσης βαρών «βρίσκουν στέγη» στα κλειστά του Μίλωνα και του Αγίου Κοσμά. Το τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη τον Ιούλιο στην Αριδαία.

17 Οκτ 2008

ENAN όχι παραπάνω


Θέλω να μου πείτε έναν Έλληνα τραγουδιστή (μη μου πει κανείς τον Τερζή ή τον Μητροπάνο ,γιατί έχουν κι οι δυο τον Στέλιο για είδωλο) που να έχει αυτή τη φωνάρα έστω και μικρότερο από τον Στέλιο σ' αυτή την ηλικία (66).Γιατί απ' ότι βλέπω και αυτοί που νομίζουν ότι έχουν καλή φωνή όσο μεγαλώνουν αρχίζουν και δουλεύουν πολύ το playback,άντε γεια.

5 Οκτ 2008

Ο πιο αγαπητός Έλληνας τραγουδιστής στην τουρκία

Οι γείτονες μας συνεχίζουν να τιμούν τον πιο αγαπημένο τους Έλληνα τραγουδιστή ακόμα και μετά από 7 χρόνια από το θάνατο του με μια νέα κυκλοφορία από τραγούδια του Στελάρα μας.

3 Οκτ 2008

12.5 € Ξεφτίλα

Λεύκωμα και σειρά από DVD κυκλοφόρησε γνωστό περιοδικό με τον Στελάρα μας και η τιμή του παρακαλώ είναι στα 12.5€. Είμαι σίγουρος ότι αν ζούσε ο Στελάρας το λιγότερο που θα έκανε θα ήταν να ρίξει στην κυρα Βάσω ,τη γυναίκα του, ένα χέρι ξύλο.Δυστυχώς σ' αυτήν έμειναν τα δικαιώματα του Στέλιου μας,στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο που θα μπορούσε να υπάρχει.Τόσα χρόνια δίπλα σ' αυτό το ιερό τέρας και η κυρα Βάσω δεν έμαθε τίποτα,μετά την έλευση των cd ο Στέλιος ήταν από τους λίγους που έβγαζε τα τραγούδια του σε κασέτα για να μπορεί κι ο πιο φτωχός να ακούει τα τραγούδια του και πίεζε όσο μπορούσε ώστε τα τραγούδια του να πωλούνται σε χαμηλή τιμή.Δε με ενδιαφέρει ποιοι πήραν τα κέρδη αλλά θα έπρεπε κυρα Βάσω το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις να απαιτήσεις το όλο αφιέρωμα να πωλείτε στον κόσμο που θα το αγοράσει στο κόστος.Α ρε Στελάρα έφυγες νωρίς και δεν πρόλαβες να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους.

2 Οκτ 2008

Δημοτικό σχολείο "Στέλιος Καζαντζίδης"

Σε ψηφοφορία που έγινε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας για την ονομασία του ανάμεσα στις πολλές προτάσεις ήταν κι αυτή του ονόματος του Στελάρα μας,που τελικά ήταν και η επικρατέστερη. «Ο Καζαντζίδης γεννήθηκε και έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο πατρικό του σπίτι στην οδό Αμαλίας, που βρίσκεται κοντά στο σχολείο μας. Ήταν τραγουδιστής που εξέφρασε τους πρόσφυγες, τον εργατόκοσμο και θα είμαστε πραγματικά υπερήφανοι αν το σχολείο μας πάρει το όνομά του»,δήλωσε μετά την απόφαση ο διευθυντής του σχολείου, κ. Νικόλαος Σπυρόπουλος.Καλά είναι μετά από 7 χρόνια από το θάνατο του κάτι γίνεται ,άντε και στα 10 να κάνει κάποιος και εκείνη τη συναυλία-αφιέρωμα στο όνομα του που τόσο ήθελε κι ο ίδιος και έφυγε μ' αυτό το παράπονο.