24 Φεβ 2008

Πειραϊκή Μικροζυθοποιία



Η αγάπη και το μεράκι για την αυθεντική γεύση, η αναζήτηση των αρωμάτων και της ποιότητας που μόνο τα πρωτογενή φυσικά υλικά και o παραδοσιακός τρόπος παρασκευής μπορεί να εξασφαλίσει οδήγησαν στη δημιουργία της πρώτης φρέσκιας, ελληνικής βιολογικής μπίρας παραδοσιακής ζυθοποίησης την «Πειραϊκή».Η «Πειραϊκή» είναι φρέσκια μπίρα, σε περιορισμένη ποσότητα, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά. Επιλέγοντας βύνη και λυκίσκο πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας και προέλευσης «βράζει» με τον παραδοσιακό τρόπο και ξετυλίγονται τα αρώματα και τα γευστικά συστατικά, εκείνα που η μαζική παραγωγή δεν ανακαλύπτει, αυτά που αναδεικνύουν την μπίρα σε ένα ξεχωριστό, γευστικό και ποιοτικό ποτό.Παντρεύοντας την τεχνολογία, ως προς τις εγκαταστάσεις και τις μεθόδους υγιεινής, με την παράδοση ως προς τη διαδικασία ζυθοποίησης και τα φυσικά βιολογικά υλικά, εφαρμόζεται στην Ελλάδα ο Γερμανικός «Νόμος περί Καθαρότητας»«Πειραϊκή» με φρεσκάδα και παράδοση ζυθοποιείται, ζυμώνεται και ωριμάζει σε 6 εβδομάδες ανεξάρτητα εποχής. Προσφέρεται σε δύο τύπους : Pils και Pale Ale

1 σχόλιο:

Beerakias είπε...

Φίλε μου το Blog το βρήκα τυχαία. Ωραία προσπάθεια.Η καταχώρηση για την Πειραική με σπρώχνει να σε καλέσω στο Forum του www.all4beer.com
Εκει φίλοι της μπύρας ανταλλάσουν τις εμπειρίες τους απο τον κόσμο της μπύρας.